87 de transporturi pe zi, necesare pentru ca vaccinurile anti-COVID să ajungă la populație

87 de transporturi pe zi, necesare pentru ca vaccinurile anti-COVID să ajungă la populație

Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu, afirmă că ”este o muncă extrem de grea” ca vaccinul să ajungă în siguranţă în centrele de vaccinare, zilnic fiind nevoie de sute de personae care au o responsabilitate uriaşă.


”V-aţi întrebat vreodată cum ajunge serul anti-covid în centrele de vaccinare şi câte persoane sunt în spatele acestui proces? Este o muncă extrem de grea, iar colegii noştri au o responsabilitate enormă şi fac eforturi uriaşe în fiecare zi”, a scris, duminică, pe FAceboo, Andrei BAciu.

Acesta a dat exemplul zilei de vineri, 5 martie.

”87 de trasporturi au plecat din cntrele regionale către 30 de judeţe. În această zi, 309 persoane au fost resposabile ca vaccinurile să ajungă în siguranţă”, a mai scris Baciu.

Acesta precizează că în afară de persoanele care lucrează pentru transportarea vaccinului sunt alte câteva mii care lucrează în depozitele regionale sau care transportă vaccinurile atunci când ele ajung în ţara noastră.

”Sunt persoane din toate instituţiile implicate în lupta cu pandemia de Covid-19. Să vă gândiţi mereu la aceşti oameni! Ei, la fel ca noi toţi, îşi doresc să revină la viaţa de dinainte de pandemie”, a mai afirmat vicerepşedintele CNCAV.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.