500 de camioane cu reziduri oprite în drum spre România Recomandat

500 de camioane cu reziduri oprite în drum spre România

În anul 2023, polițiștii de frontieră și comisarii de mediu au oprit 503 de camioane și alte vehicule care transportau deșeuri de diverse tipuri și care s-au prezentat la punctele de frontieră din Bihor și Arad, pe sensul de intrare în țară, a afirmat miercuri chestorul Marin Bondar, șeful ITPF Oradea, într-o conferință de presă.

În total, au fost întoarse din drum aproape 11.000 de tone de deșeuri ce urmau să ajungă în țară, unele dintre ele sub formă de așa numite ajutoare.

Șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea a precizat că în total pe sensul de intrare în țară au fost verificate peste 15.000 de camioane, cele mai multe aducând metale, mase plastice și textile.

 

Printre marfare au încercat să se strecoare și camioane ce transportau, de fapt, deșeuri. „Poliția de Frontieră verifică fiecare camion faptic, dar și documentele de însoțire a mărfurilor, și informează Garda de Mediu, care este în măsură, legal, să permită sau nu intrarea în țară a acelor camioane”, a explicat șeful ITPF Oradea.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.