4 camioane cu mii de tone de deșeuri oprite la graniță

4 camioane cu mii de tone de deșeuri oprite la graniță

Peste 64 de tone de deşeuri aduse din Belgia şi Italia cu patru autocamioane au fost blocate să intre în România pe la frontiera de vest, după ce s-a constatat că transporturile sunt ilegale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia de Frontieră Arad, transporturile au fost verificate în Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac II şi Borş II. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier, corpuri de iluminat şi haine second-hand, de la diferite societăţi comerciale din Belgia şi Italia pentru firme din România.

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor şi Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu şi Protecţiei Consumatorului Bihor şi Arad. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarele erau de fapt încărcate cu 64.410 kg de deşeuri, pentru care şoferii nu au prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse", arată sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.