3.200 euro amendă pentru un șofer român de camion. Ducea alimente prost conservate

3.200 euro amendă pentru un șofer român de camion. Ducea alimente prost conservate

Bărbatul de naționalitate română este șofer de camion și a primit o amendă exactă de 3.205 euro, pentru nerespectarea condițiilor de trasportare a mâncării.

Această sumă este cea care i s-a aplicat unui șofer român de camion care transporta produse alimentare, carne procesată, kebab, produse lactate, brânzeturi cu condimente, destinate pieței etnice, dar depozitate la alte temperaturi decât cele impuse de norme.

 

Amendă pentru un șofer român care transporta mâncare conservată în condiții proaste

Bărbatul de origine română a fost oprit pentru un control în Borgosesia, Italia, de către patrula de poliție rutieră a detașamentului Varallo.

Polițiștii au constatat că alimentele fuseseră depozitate la o temperatură de 10 grade în loc de -18, așa cum prevăd normele sanitare. În plus, camera frigorifică a vehiculului avea certificatele de conformitate expirate.

La finalul verificărilor, efectuate de personalul specializat al Asl, alimentele au fost plasate sub restricție sanitară. În privina șoferului, echipajul de poliție care a realizat controlul a decis ca românul, un locuitor al provinciei Lodi să fie doar sancționat cu o sumă destul de mare, conform presei străine. (stiridiaspora)


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.