17 morți după ce un camion a căzut în prăpastie Recomandat

17 morți după ce un camion a căzut în prăpastie

Accidentul a avut loc miercuri seară, în districtul Hub din provincia Balucistan, când un camion plin cu pelerini care mergeau la un sanctuar din sud-vestul Pakistanului s-a răsturnat într-o prăpastie, informează AFP și Daily Sun. 

În urma impactului violent cu solul, cel puțin 17 pelerini au murit și alți 41 au fost răniți, au transmis autoritățile locale.

„Camionul care mergea cu viteză a fost scăpat de sub control de șofer, în timp ce a intrat într-un curbă și a căzut într-o râpă”, a transmis Munir Ahmed, comisar de poliție în provincia Balucistan.

De asemenea, Shaukat Jalbani, superintendentul medical adjunct al spitalului din Hub, a confirmat că în urma accidentului au murit 17 persoane și a anunțat că majoritatea răniților au fost trimiși la spitale din orașul Karachi, aflat în apropiere.

Potrivit lui Munir Ahmed, pasagerii din camion erau pelerini plecaţi din regiunea Sindh spre mormântul lui Shah Noorani la Hub, unde voiau să sărbătorească Aid el-Fitr, ce marchează sfârşitul Ramadanului. Mortalitatea pe drumurile din Pakistan este extrem de ridicată, cauzată de şoselele în stare proastă, o reglementare laxă şi condiţiile periculoase. Autobuze şi camioane ce transportă pasageri sunt adesea pline până la refuz şi purtarea centurii de siguranţă nu este un reflex răspândit. Accidentele auto ce implică un singur vehicul sunt frecvente.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.