ȘOC! Ministrul Transporturilor nu știe când va fi gata Șoseaua de Centură

ȘOC! Ministrul Transporturilor nu știe când va fi gata Șoseaua de Centură

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a oferit marți presei răspunsuri surprinzătoare privind situația autostrăzilor ce ar trebui deschise anul acesta sau a lucrărilor de modernizare pe centura sud București.

Spre exemplu, pe centura sud a Bucureștiului se va circula pe două benzi pe sens ”când va fi gata”, a spus Șova unor jurnaliști nerăbdători să afle noutăți de la ministru. Aceștia nu au avut mai mult noroc nici în privința loturilor de autostradă ce vor fi deschise anul acesta. ”Vor circula pe autostrăzile ce vor fi recepționate”, a răspuns Șova cu aceeași ”precizie”. Jurnaliștii au mai putut afla, privind porțiunea de centură a Capitalei cuprinsă între A1 și DN7 că ”dacă e șantier, înseamnă că se lucrează”.

Centura Capitalei, parte de sud, este așteptată a fi finalizată după 2020 în condițiile în care pe zeci de kilometri nu se lucrează deloc.

Singura informație un pic mai concretă a fost dată de ministru în privința viitorului a 100 de rute locale operate de CFR Călători. O decizie privind închiderea acestora nu a fost luată, iar pe unele rute există o medie de 0,42 călători pe tren, a spus Șova.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping