13 kilometri de pe Autostrada Transilvania, finalizați în doi ani

13 kilometri de pe Autostrada Transilvania, finalizați în doi ani

Un nou contract pentru proiectarea şi execuţia unui tronson din Autostrada Transilvania, pentru realizarea a 13,5 kilometri între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, a fost semnat sâmbătă, în prezenţaministrului Transporturilor, Lucian Bode. Este cel de-al patrulea contract semnat de la începutul acestui an pentru secţiuni din A3.


Contractul pentru realizarea celor 13,5 kilometri care vor face legătura între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău a fost semnat sâmbătă, amtreprenor fiind NUROL INSAAT VE TICARET A.S.
Contractul în valoare de 384.138.887,89 lei fără TVA şi este finanţat din fonduri europene nerambursabile, transmite CNAIR.
Durata contractului este de 24 luni, din care: şase luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni.
În cadrul contractului se vor realiza autostrada pe lungime totală de 13,54 kilometri, precum şi un nod rutier Nuşfalău km 67+500 (intersecţie cu DN1H), şapte pasaje peste autostradă, şase poduri peste autostradă, o parcare de scurtă durată la kilometrul 69+150, un punct de sprijin pentru întreţinere km 69+240, bretea de întoarcere, varianta de circulaţie pe DN1H, dar şi restabiliri pentru legăturile rutiere.
Sâmbătă, după semnarea acestui contract, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că peste câteva zile vor fi deschişi traficului rutier cei 18 kilometri din Autostrada Transilvania între Iernut şi Cheţani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.