Vineri, 29 Decembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Restricţii de circulaţie pentru vehicule de peste 7,5 tone pe DN 7

Circulaţia vehiculelor rutiere de peste 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă temporar în zilele de duminică 31 decembrie 2023, luni 1 ianuarie 2024 şi marţi 2 ianuarie, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Vestem, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), relatează Agerpres.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camioane încărcate cu daruri din Germania au ajuns la destinație. Cine le-a primit?

Camioanele de Crăciun cu daruri trimise din Germania au ajuns, joi, la destinație și au fost împărțite și copiilor din unele localități ale județului Bistrița-Năsăud de voluntarii Asociației Tășuleasa Social, partenerul oficial al organizației Die Johanniter Unfall-Hilfe.
Un camion a oprit în comuna Tiha Bârgăului, iar darurile au fost împărțite elevilor din localitate, dar și din Mureșenii Bârgăului.

Alt camion a împărțit daruri copiilor din comuna Sânmihaiu de Câmpie.

 Camioane de Crăciun au ajuns și în alte localități. Anul acesta, Asociația Tășuleasa Social nu a mai anunțat unde va distribui cadouri. Conform postărilor de pe Facebook, Tășuleasa a mai dus cadouri în județele Mureș (localitățile Saschiz, Boiu, Albești), în Copșa Mică și Moșna (Sibiu), dar și în alte județe traversate de Via Transilvanica.

Mai multe imagini AICI


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.