C5. Zilele iubirii la CNAIR Recomandat

C5. Zilele iubirii la CNAIR

COLOANA A CINCEA. Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut o pasiune nebună pentru o brunetă pe care a angajat-o pe funcția de consilier personal.

Cristian Pistol, zis "Piștol Gol", deși este căsătorit, se "hârjonește" la birou cu consiliera lui personală "Ecaterinca" Manolache, poreclită "Neagra".

Astfel că, de zilele iubirii, "Piștolietă" i-a oferit femeii, pe banii CNAIR, o vacanță de vis la Paris.
Zvăpăiata "Făcucă", "neagră atât la păr, dar mai ales în cerul gurii", juristă de profesie, reprezintă CNAIR-ul la o conferință a constructorilor, care se desfășoară în capitala Franței, în perioada 22-23 februarie 2024.
Spre bucuria Ecaterincăi, deși "International Conference on Highway and Transportation Engineering" se desfășoară pe parcursul a numai două zile, șeful ei îndrăgostit i-am oferit, pe bani publici, o vacanță de lux, în zilele iubirii, adică între Valentine's Day și Dragobete.
Ce contează că Ecaterinca este jurist și nu există nicio justificare să participe la conferință. Important este pretextul și dragostea șefului ei pentru ea.
În loc de concluzie: Dacă toți angajatorii din România și-ar iubi la fel de mult subalternii, așa cum o face Piștol Gol cu Ecaterinca, nu ar mai exista nici proteste, nici greve, nici manifestații de stradă!

Davai conferința!
Este foarte important de menționat că, potrivit colegilor ei, Neagra vorbește fluent engleza și franceza, dar numai cu mâinile și picioarele. Astfel că, după două zile de conferință, credem că Ecaterinca va avea o asemenea febră musculară la toate membrele că nu va mai putea să spună nici "Bonjour".
Însă și mai important este că absolventa nu știm cărei facultăți obscure de drept va participa la prezentări și discuții pe teme tehnice, după cum urmează:
"-Construction Management
-Structural Engineering and Health Monitoring
-Environmental Engineering
-Highway and Transportation Engineering
-Hydraulics and Water Power Engineering
-Materials Science and Engineering
-Geotechnical Engineering
-Earthquake Engineering
-Coastal and Harbor Engineering
-Tunnel Engineering
-Surveying and Geo-Spatial Engineering
-Geomatics, Geosciences, Remote Sensing, Geographical
-Information systems
-Information Technology in Civil Engineering".
În loc de concluzie: Vă dați seama ce transpirată va ieși din sală "mult iubita și stimata" Ecaterinca!

Deschidere spre "nou"
Suntem convinși că directorul general al CNAIR s-a consultat cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu "Chaplin", înainte de a o trimite pe consiliera lui, mai mult decât proprie și personală, în vacanță la Paris, pe banii fraierilor!
În felul acesta s-a asigurat că Chaplin, și el mare amator de pițipoance, este de acord cu încălcarea flagrantă a legii de restrângere a risipei bugetare pentru scopul "nobil" de relaxare a "pupilei".
Trebuie precizat și faptul că, potrivit propriei declarații de avere, deși trece foarte rar pe la muncă, Ecaterinca Manolache a încasat de la CNAIR, în anul 2022, suma totală de 149792 lei, adică peste 2.500 euro pe lună în mână.
Așa se face că, brusc, declarația ei de avere a început să se umfle. Apare pentru prima dată un depozit de 50.000 de lei la o bancă, dar și achiziția unui apartament de 60 de metri pătrați în București.
Sigur, lovitura sub centură a dat-o cu moștenirea primită de la familia ei nobiliară: un teren agricol de 1,99 hectare în comuna vrânceană Broșteni, formată din satele Arva, Broșteni și Pitulușa.
În loc de concluzie: "La Romania", legea se aplică pentru fazani, nu pentru "consiglierre"!

Pe aceeași temă, citește și:
C5. O telenovelă marca CNAIR: Ecaterinca lui Piștol

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rubrică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.