VIDEO. Patru răniți într-un accident în care a fost implicat un TIR

VIDEO. Patru răniți într-un accident în care a fost implicat un TIR

Patru persoane au fost rănite joi dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A2, în evenimentul rutier fiind implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism.


Potrivit Centrului Infotrafic, joi dimineaţă, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 168, în zona localităţii Cernavodă, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism.

 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Echipele de intervenţie au stabilit că patru persoane au fost rănite în accident. Pentru un bărbat de aproximativ 35 de ani, şoferul unuia dintre autovehicule, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, acesta suferind mai multe fracturi la picioare. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Alţi trei bărbaţi, de aproximativ 30 de ani, au fost duşi la Spitalul Orăşenesc Cernavodă, după ce au suferit diverse traumatisme.

În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 160 (Cernavodă), pe DN 22C, cu reintrare pe autostradă la km 193 (Murfatlar).

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe tronsonul 105 (Drajna) - 160 (Cernavodă) al autostrăzii, prudenţă, reducerea vitezei şi semnalizarea schimbării direcţiei de mers, întrucât ceaţa reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 200 metri.

Despre noi

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.