VIDEO. Morți, după coliziunea cu un camion Recomandat

VIDEO. Morți, după coliziunea cu un camion

Doi constănţeni şi-au pierdut viaţa într-un cumplit ce a avut loc miercuri după-amiază, pe drumul european 584, la ieșire din localitatea Albina, spre Slobozia.

Potrivit debraila.ro, cei doi bărbaţi se aflau într-un autoturism cu numere de Constanţa, pe sensul de mers Brăila-Slobozia. Conducătorul auto, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un TIR care circula pe sensul opus. Cel care a sunat la 112 a fost chiar şoferul TIR-ului, care nu a fost rănit şi nici nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului au ajuns trei ambulante, un echipaj de descarcerare, dar şi un elicopter SMURD. Echipajele medicale au încercat minute în şir să-i readucă la viaţă, dar rănile erau prea grave, într-un final fiind declarat decesul.

 

Pe Facebook, mai mulţi conducători auto care au trecut pe lângă maşina în care se aflau cei doi constănţeni au povestit că de vină pentru producerea accidentului ar fi neatenţia.

„Am trecut pe lângă ei, i-am depășit înainte să moară, șoferul era cu ochii pe telefon că mai era să se ducă o dată în șanț și a tras stânga brusc …”, a scris Cosmin Cătălin R. (ct100.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.