VIDEO. Momentul în care camioanele conduse de tată și fiu strivesc intenționat autoutilitara. Amenințări prin stație Recomandat

VIDEO. Momentul în care camioanele conduse de tată și fiu strivesc intenționat autoutilitara. Amenințări prin stație

Un bărbat de 60 de ani a murit nevinovat, după ce autoutilitara în care se afla ca pasager a fost strivită de două tiruri.

Cei de la volanul mastodonților au vrut să îi dea o lecție șoferului prins la mijloc. În timp ce victima se stingea în brațele medicilor, cei trei șoferi continuau scandalul. Un poliţist a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

O luptă a orgoliilor i-a fost fatală unui bărbat de 60 de ani din Alexandria. Bărbatul, pasager într-o autoutilitară, a murit strivit după ce mașina a fost prinsă ca într-o menghină, între cele două TIR-uri. Spiritele s-ar fi încins după o ceartă pe stația de emisie-recepție.

Șofer autoutilitară: I-am zis, lasă-mă să mă bag, mergeam cu 90 km/h și a început să mă înjure.
Reporter: Cine v-a înjurat?
Șofer autoutilitară: Colegul din spate.
Reporter: Pe stație?
Șofer autoutilitară: Pe stație, da! Colegul lui a frânat brusc, eu am tras de volan să nu-l iau. Te răstorn, așa mi-a zis prin stație, te răstorn!
Scene absurde după accidentul mortal din Teleorman
Conflictul dintre şoferi nu s-a limitat la frecvențele radio, ci a continuat chiar de față cu polițiștii și medicii. Deşi un om abia murise, scenele au devenit absurde: În încercarea de a-i separa pe cei trei, un polițist a fost lovit și gazat cu propriul spray lacrimogen.

Ai zis că mă răstorni!
Nu-i adevărat...
Băi, e poliția aici, de față cu tine!
Uite, aici e mașina mea...
L-a lovit rău?
L-a lovit în cap pe domnul polițist. I-a rupt și tresa.
Bărbat nevinovat mort, polițist gazat cu propriul spray la nervi
Gelu Dragomir, ISU Teleorman: În urma accidentului a rezultat o victimă inconștientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la spital.

Inima bărbatului de 60 de ani, pasager în autoutilitară, a cedat, însă, pe drum. Poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii. (observatornews.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.