VIDEO Două camioane s-au ciocnit frontal. Unul dintre șoferi a intrat pe contrasens Recomandat

VIDEO Două camioane s-au ciocnit frontal. Unul dintre șoferi a intrat pe contrasens

Accident grav, pe DN 72 în apropierea localităţii Adânca.

Două camioane s-au ciocnit frontal după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. În urma impactului, camionul cu suprastructură a fost proiectat în gardul unei case. Din fericire, prin zonă nu trecea nimeni în acele clipe.

Martorii povestesc că şoferul de camionului conducea cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul mastodontului şi a ajuns pe contrasens. S-a izbit frontal cu un TIR, iar impactul a fost devastator. Bucăţi din cabina camionului s-au rupt şi au fost aruncate la zeci de metri distanţă. Bubuitura puternică i-a speriat pe localnici, care au ieşit imediat din case să vadă ce s-a întâmplat.

Şoferul camionului cu semiremorcă spune că n-a avut nicio şansă să evite impactul. "Nu am avut ce să fac. Pur şi simplu m-am trezit cu el peste mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat. I-a venit rău, nu ştiu ce s-a întâmplat", spune şoferul. Şoferul camionului a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte, în stare gravă. "Sosit la locul intervenţiei am găsit o persoană neîncarcerată, căzută între banchetă şi bordul autotrenului, inconştientă", a declarat Ionuţ Cărpenaru, ISU. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.