VIDEO: Un mort după un accident între un camion și un microbuz

VIDEO: Un mort după un accident între un camion și un microbuz

O persoană a murit și alta a fost rănită, într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni la ieșire din Sighișoara, în județul Mureș. În accident au fost implicate un TIR și un microbuz de marfă.

La fața locului au intervenit echipaje ale Detașamentului de Pompieri din Sighișoara.

Cele două victime încarcerate au fost extrase de către pompierii militari de la fața locului.

„Șoferul autotrenului a fost predat ambulanței SMURD, acesta este de cod roșu – conștient, iar șoferul microbuzului de marfă este declarat decedat de către personalul medical”, au anunțat reprezentanții ISU Mureș.

Traficul în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute.

Accidentul s-a petrecut la o jumătate de oră după miezul nopţii, la 7 kilometri de ieșirea din Sighișoara către Târgu Mureș.
Martorii spun că vinovat de accident e chiar şoferul decedat, şoferul dubei. Bărbatul ar fi aţipit la volan şi ar intrat pe contrasens direct în camion.
Martor: "L-a luat somnul, a intrat pe contrasens, a dat direct în el şi ăsta l-a sucit. Normal!"
Şoferul camionetei a murit pe loc iar cel al camionului a fost rănit grav şi a fost dus la spital pentru îngrijiri. Ambii conducători auto au fost scoşi dintre fiare de pompieri.
Camionul venea din Ploiești și se îndrepta spre Cluj, încărcat cu produse alimentare congelate. Iar microbuzul de marfă avea ca destinaţie Sighișoara.
În urma impactului frontal extrem de violent dintre cele două vehicule, pe carosabil s-au împrăştiat zeci de litri de combustibil iar circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de 3 ore. Poliţiştii au deschis o anchetă penală în acest caz pentru ucidere din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.