Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat în Teleorman Recomandat

Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat în Teleorman

Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul prânzului, iar la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, dar și un echipaj de la Ambulanță.

Apelantul le-a spus dispecerilor de la 112 că autotrenul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe marginea drumului.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că șoferul era rănit ușor și a fost preluat de echipajul medical. Din fericire, răsturnându-se în afara șoselei, cerealele din remorca TIR-ului nu au blocat circulația.

”În jurul orei 11.45, pe DN 65 A, s-a produs un accident rutier în urma căruia un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat, rezultând o victimă rănită ușor. Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu o autospecială de stingere, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar SAJ Teleorman cu un echipaj medical.

Persoana rănită a fost preluată și transportată la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate”, informează ISU Teleorman. Cel mai probabil, autotrenul a intrat cu viteză în curbă, a făcut balans și astfel s-a răsturnat. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.