Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a izbit de un camion Recomandat

Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a izbit de un camion

Un bărbat și-a ucis soția prin înjughiere, în Spania. După crimă, individul a ales să se omoare și s-a izbit de un camion.

Scene de violență machistă în Spania. Poliția Națională investighează un caz de violență machistă a unei femei de 68 de ani din Benidorm (Alicante). Cadavrul ei a fost găsit atunci când oamenii legii s-au deplasat la locuință pentru a raporta moartea partenerului ei de 73 de ani într-un accident rutier.

Conform unor surse din anchetă, evenimentele s-au petrecut duminica trecută. Mai întâi, în jurul orei 22.10, un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani a invadat banda opusă și s-a ciocnit frontal cu un camion la kilometrul 140 de autostradă.N-332, în municipiul Villajoyosa.

Poliția s-a deplasat la domiciliul bărbatului decedat pentru a informa familia despre accidentul rutier mortal. Polițiștii au găsit ușa casei deschisă. Femeia pe care o căutau zăcea moartă pe podea, plină de sânge. 

Ancheta efectuată de Poliția Națională din Benidorm concluzionează că bărbatul a comis infracțiunea sexistă înjunghiindu-și partenera de viață de 68 de ani.
Apoi s-a urcat în mașină pentru a fugi sau pentru a-și lua viața. Șoferul camionului a suferit o criză de anxietate și a fost dus la spitalul din Villajoyosa. 

Amândoi erau originari din Țara Bascilor. Cuplul locuia de mai bine de cinci ani la o adresă de pe Calle Alcalde Catalán Chana din Benidorm. Dacă se confirmă că este vorba de un caz de violență machistă, femeia din Benidorm este a 32-a victimă a violenței de gen în acest an. (kanald)



STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ


ISCTRS02E07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.