Șofer de camion, umilit de patron. L-a plătit în bancnote de un leu Recomandat

Șofer de camion, umilit de patron. L-a plătit în bancnote de un leu

Se plâng că nu au muncitori, dar când îi au, îşi bat joc de ei. Vorbim de patroni ai unor firme de transport de marfă, care urlă cât îi ţine gura că nu au pe cine să angajaze. Însă nu spun nimic despre tratamentul la care sunt supuşi acei angajaţi.

Un camionagiu din Arad, angajat la o firmă de profil din municipiu, a postat pe o rețea socială păţania lui cu un astfel de patron. După ce nu şi-a primit banii care i-au fost promişi la angajare, omul spune că şi-a dat demisia. În semn de răzbunare, patronul l-ar fi plătit în monede de 50 de bani şi bancnote de 1 leu.

„Feriţi-vă de firma SC (….) SRL deoarece, la angajare, se promite un salariu, adică minimul pe economie, dar de fapt nu dă toţii banii, dă mult mai puţin. Şi în momentul în care îţi dai demisia, găseşte motive să îţi tragă din bani. Şi încă o bătaie de joc din partea domnului patron: salariul îl dă cum se vede în pozele de mai jos (de 1 leu şi de 50 de bani, într-o cutie). Aşa consideră că merită să primească oamenii banii munciţi de ei”, spune Ilie Manciu, într-o postare, ataşând şi poze cu o cutie de carton plină de monede şi bancnote de 1 leu, bani reprezentând salariul lui.

Am cenzurat numele firmei deoarece ne-am dori să avem şi poziţia patronului firmei, care este incriminat de şofer. Din păcate, nu am reuşit să îl contactăm, însă, dacă acesta va reveni cu informaţii referitoare la acest caz, le vom face publice. (aradon.ro)


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.