Șofer de camion, abandonat de patron. Trăiește din mila colegilor

Șofer de camion, abandonat de patron. Trăiește din mila colegilor

Un camionagiu ucrainean a fost abandonat de patron lângă mașina avariată într-un accident, pe Valea Prahovei. De două săptămâni supraviețuiește datorită ajutorului pe care îl primește de la colegii șoferi de TIR, relatează pagina de Facebook Omul Șoselelor, administrată de un șofer de TIR, Ilie Matei.


Trăiește din mila colegilor care mai opresc în acea parcare, dar cred că putem face mai mult de atât. Omul se află în parcarea restaurantului Andiva, între Corbu și Proieni, Valea Oltului, între Sibiu și Rm.Vâlcea. Oricare dintre noi ne-am dori să simțim omenia și măcar o vorbă de îmbărbătare, în asemenea momente, dacă am trece printr-o chestie de genul ăsta undeva la mii de km de casă. Înainte de limba vorbită, de religie, sex, culoare a pielii sau nație, noi suntem colegi cu oricare practică meseria asta, iar acum unul de-al nostru de pe șosele este la greu. Nu ne vorbește limba, țara lui este sub asediu și de acolo ajutor nu va primi curînd.

Mâncare, haine, bani, pături, apa, orice puteti voi lăsa acestui om, cred că i-ar arăta că noi, ăștia ce gonim fiarele pe șosele, ne avem oriunde unii pe ceilalți”, a scris Ilie Matei în postarea însoțită și de imagini cu șoferul și mașina lui avariată.
Zeci de șoferi au răspuns mesajului și au venit cu diferite soluții pentru a-l ajuta pe colegul lor ucrainean. Inclusiv au fost mulți care au spus că poate reușesc să găsească piesele de care are nevoie camionagiul ucrainean ca să-și repare TIR-ul, și apoi să poată să se întoarcă acasă. (www.libertatea.ro)



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.