Se caută 100 de ȘOFERI de CAMION pentru Germania Recomandat

Se caută 100 de ȘOFERI de CAMION pentru Germania

 Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, un număr de 1.927 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Portugalia şi Danemarca, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). 

Conform datelor centralizate de ANOFM, în Spania sunt disponibile 800 locuri de muncă pentru muncitor necalificat pentru cules căpşune, în Portugalia 330 de locuri pentru culegători de zmeură, mure şi afine, iar în Danemarca 200 de locuri toate pentru lucrători în agricultură la cules de mazăre. 

De asemenea, în Marea Britanie sunt 165 de locuri de muncă vacante, majoritatea pentru lucrători în fabrică, măcelari, tranşatori, fasonatori, iar Cehia oferă 98 de locuri de muncă, majoritatea pentru şoferi de autobuz, şlefuitori şi forjatori. 

Totodată, în Germania sunt disponibile 95 de posturi pentru şoferi de camion, programatori, personal în domeniul gastronomiei, iar în Finlanda sunt vacante 60 de locuri, pentru montatori izolaţii şi montatori de linie de producţie. 

În Italia sunt 40 de posturi libere, în Slovacia 40, Malta - 37, Belgia - 13, Luxemburg - 10, Ungaria - 10, Suedia - 5, Slovenia - 5, Norvegia - două, iar în Polonia două posturi pentru vânzător şi specialist în service clienţi. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.