După 4 ani de chinuri, se deschide un pasaj pentru șoferii din Capitală Recomandat

După 4 ani de chinuri, se deschide un pasaj pentru șoferii din Capitală

Pasajul Doamna Ghica ar urma să fie gata în curând. Primarul general Nicușor Dan și Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, dau termene de finalizare diferite.

Pasajul Doamna Ghica, podul rutier ce ar urma să descongestioneze traficul din cartierul care îi poartă numele. Lucrarea a început acum patru ani și trebuia să dureze un an. Însă lucrurile nu au mers cum se așteptau autoritățile.

Astfel, anul acesta se vrea neapărat inaugurarea. Primarul Nicușor Dan și edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, dau însă termene de finalizare diferite.
„Lucrări de armare la Pasajul Ghica. În aproximativ două săptămâni începe betonarea. Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulaţiei”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Pe 29 martie, autoritățile anunţat că a fost finalizată montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar pe 1 aprilie a fost deschisă în zonă circulaţia pentru tramvaie.

Traficul rutier va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. „Lucrările de investiţii se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci”, a afirmat atunci Nicuşor Dan.

Constructorii și Radu Mihaiu au spus că în vara aceasta vom circula pe pod.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.