Doi soți au intrat cu mașina într-un camion. Soțului i s-a făcut rău Recomandat

Doi soți au intrat cu mașina într-un camion. Soțului i s-a făcut rău

Doi soți au fost răniți joi seară pe un drum național din Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau a intrat frontal într-un TIR.

 La volan se afla bărbatul, de 62 de ani, iar în dreapta - soția, de 54 de ani. Omului i s-ar fi făcut rău și nu a mai ținut direcția, așa că, într-o curbă periculoasă, a izbit în plin mașina de mari dimensiuni care venea din sens opus.

Cei doi soți se întorceau acasă din comuna Tărtășești, unde își duseseră câinele la un cabinet veterinar. Au apucat să meargă doar câțiva kilometri până s-a întâmplat nenorocirea.

Ionuț Ghene, șoferul TIR-ului: ”Într-o curbă m-am trezit cu un turism, a intrat direct în mine, frontal, pe contrasens, a intrat direct. Nu frână, nimic. Soția dânsului a spus că e bolnav și i s-a făcut rău. A avut viteză, da”.

Șoferul camionului a scapăt nevătămat, însă pentru cei doi soți a fost necesară intervenția pompierilor și a medicilor.

Din primele verificări, spun polițiștii, șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului în curbă. A pătruns pe sensul opus, unde a izbit în plin camionul.

”Am auzit o bubuitură foarte mare”

În urma impactului, șoferul și soția lui au fost răniți, preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la spitalul din Târgoviște pentru îngrijiri.

Oamenii din zonă spun că impactul a fost puternic și au ieșit cu toții speriați din case.

Martor: „Am auzit o bubuitură foarte mare. Când am ieșit erau ciocnite, aici. Se circulă cu viteză foarte mare și anul trecut s-a mai întâmplat un accident, tot în locul ăsta”.

Martor: „Ziceam că s-a dărmat soba! I-am văzut mușuroi. Zicea că e bolnav omul ăla și făcea dializă”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. (stirilePROTV)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.