Doi morți și un rănit după coliziunea dintre un camion și un autoturism Recomandat

Doi morți și un rănit după coliziunea dintre un camion și un autoturism

Doi bărbați au murit și unul a fost rănit grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un camion Tibbet Logistics, pe DN 71, în Doicești, județul Dâmbovița.

accident camion dambovita

La evenimentul rutier au intervenit echipaje de la Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale dintre care una de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița. 

„La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare ale celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale.

Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a trei a victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte”, precizează ISU Dâmboviţa.

„Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunţă IPJ Dâmboviţa.



STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.