Dezastru pe autostradă provocat de un șofer de camion român. A fugit de poliție Recomandat

Dezastru pe autostradă provocat de un șofer de camion român. A fugit de poliție

Un accident în lanț a avut loc în Germania, fiind provocat de șoferul unui camion înmatriculat în România. Bărbatul este căutat de polițiști.

Dezastru pe o autostradă din Germania, provocat de șoferul unui camion înmatriculat în România. Bărbatul a fost responsabil pentru producerea unui accident în lanț. După evenimentul rutier, a fugit.

Accidentul provocat de șoferul camionului înmatriculat în țara noastră a adus daune de peste 30.000 de euro. Totul s-a petrecut joi seara, pe autostrada A8, în apropiere de Jettingen-Scheppach.

Patru autoturisme au fost implicate în incidentul rutier, soldat cu pagube imense. Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din Germania, vinovat ar fi conducătorul auto care a părăsit locul accidentului.

Verificările au scos la iveală că șoferul a schimbat brusc banda de circulație și a intrat pe banda din mijloc a autostrăzii. Nu este clar dacă a semnalizat intenția de a pătrunde pe banda respectivă.

Cert este că manevra a fost efectuată brusc, iar o șoferiță de 20 de ani a fost nevoită să evite camionul pentru a nu se izbi cu mașina de acesta. Alt șofer, în vârstă de 26 de ani, care conducea o mașină pe banda din partea stângă, a fost forțat să vireze brusc.

Conform Ziarul Românesc, autoturismul tânărului a intrat în bariera de beton de la marginea drumului. Bucăți ale celor două vehicule au fost împrăștiate pe carosabil, iar ulterior încă două mașini au suferit avarii după ce șoferii cu au trecut cu autoturismele peste acestea.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.