Miercuri, 11 Septembrie 2019 - TIRMagazin.ro

Fisuri pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

Aproape gata de circa o lună, dar nedeschis traficului, lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva a început să crape, așa cum o demonstrează imagini de la fața loului consultate de G4Media.ro. Potrivit unor surse, fisura de la kilometrul 57+100 are 15 centimetri lungime și o lățime de 1 centimetru. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a confirmat că pe lotul dintre Ilia și Coșevița au apărut deja fisuri, arătând cu degetul spre constructorul spaniol pe care îl acuză că a lucrat prost.

Citeşte mai departe ...

Impact între un Camion și un tractor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Covasna, pe DN 12 Sfîntu Gheorghe – Miercurea Ciuc, în zona localităţii Malnaş(kilometrul 28+550de metri), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un tractor. În urma impactului o persoană a fost rănită grav.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O treime dintre români ar cumpăra o maşină electrică, în timp ce germanii aleg motorul pe benzină

Interesul faţă de maşinile electrice se situează la cotele cele mai înalte în România şi Italia, unde 36% dintre respondenţii chestionaţi în cadrul unui studiu realizat de E.ON şi Kantar Emnid s-au pronunţat în favoarea autovehiculelor cu propulsie electrică, care relevă şi că motoarele diesel cunosc un declin în Europa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Flagrant. Cum se dădau șpăgi în scrumiere la RAR

47 de percheziţii au loc în judeţele Sibiu, Vâlcea şi Mureş, precum şi ridicări de acte de la RAR Bucureşti, în trei dosare care vizează fapte de corupţie. Mai mulţi poliţişti, reprezentanţi RAR şi intermediari sunt bănuiţi că înmatriculau maşini cu probleme tehnice, peste rând sau falsificând acte.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.