Ciocnire violentă între un camion și un autoturism. Au fost proiectate în afara șoselei Recomandat

Ciocnire violentă între un camion și un autoturism. Au fost proiectate în afara șoselei

Un accident cumplit, extrem de violent s-a produs în această dimineață în județul Prahova. Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune, ambele fiind avariate extrem de grav. În urma impactului, atât TIR-ul cât și automobilul au fost proiectate în afara șoselei.

Accidentul s-a produs în comuna Cioranii de Jos. După impact, mașina s-a transformat în morman de fiare, iar șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

La fața locului au ajuns pompierii și medicii, însă, în pofida eforturilor făcute de salvatori, şoferul autoturimului, care rămăsese încarcerat între fiarele contorsionate, a fost declarat decedat. Victima are în jur de 50 de ani.

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani și un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost declarat decedat. Șoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul este blocat pe ambele sensuri, transmite IPJ Prahova.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.