Camion scăpat de sub control a distrus mașini și locuințe

Camion scăpat de sub control a distrus mașini și locuințe

Şoferul unui cap-tractor a lovit mai multe autovehicule, dar şi anexa unei locuinţe şi gardul unui alt imobil din zona strada Luica - şoseaua Giurgiului, el fiind rănit în urma accidentului. Circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor.


Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul unui cap tractor care se deplasa pe strada Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către strada Zeţarilor, până să ajungă în intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a lovit un autovehicul şi anexa unei locuinţe, după care şi-a continuat deplasarea pe strada Luica. La intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit mai multe autovehicule şi gardul unui imobil situat pe strada Zeţarilor.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Conducătorul autovehiculului a fost testat şi cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.