Camion furat, plin cu televizoare: Marfa şi şoferul au dispărut

Camion furat, plin cu televizoare:  Marfa şi şoferul au dispărut

Poliţia a reţinut, luni, două persoane, soţ şi soţie, patroni ai unei firme din Dâmboviţa, acuzaţi că ar fi fost la originea furtului unui TIR plin cu televizoare. Instanţa însă i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Firma din Dâmboviţa a fost contractată de o alta, din Argeş, pentru a efectua acest transport extrem de valoros. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută. Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Franţa. Marfa a plecat din Chitila, numai că şoferul nu a mai ajuns la destinaţie, ceea ce le-a dat de gândit patronilor din Argeş. Patronii firmei de transport din Dâmboviţa le-au spus poliţiştilor că şoferul lor a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronii au gândit această şmecherie, ceea ce s-a şi dovedit, ei fiind plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile. Oamenii legii au percheziţionat mai multe locuinţe în Argeş şi Dâmboviţa în cadrul acestui dosar de înşelăciune. Deocamdată dosarul nu s-a încheiat, pentru că şoferul nu este de găsit.

La fel şi TIR-ul plin cu televizoare. Prejudiciul estimat de patronii din Argeş este de 350.000 de euro. Tocmai pentru a ajuta la prinderea şoferului şi la recuperarea mărfii, patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR. "Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare. Patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului imediat după ce şi-a dat seama că marfa i-a fost furată.

Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.