Camion cu lemne, răsturnat. Șoferul se află blocat în vehicul Recomandat

Camion cu lemne, răsturnat. Șoferul se află blocat în vehicul

Un accident rutier s-a petrecut luni dimineața, în localitate Chiuza, județul Bistrița-Năsăud. Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu Tir-ul în afara drumului. În urma impactului șoferul a rămas blocat în mașină.

La fața locului s-au deplasat pentru a intervenii de urgență Pompierii militari. Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului o victimă (șoferul autocamionului), blocată.

 

În urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat de 29 de ani, din Telciu, în timp ce conducea un autotren pe direcția de mers Piatra spre Beclean, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Victima era conștientă și cooperanta, a fost extrasă în cel mai scurt timp și predată echipajului medical care a evaluat-o și transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și îi vor fi recoltate probe biologice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.