CAMION căzut pe o mașină condusă de o femeie

CAMION căzut pe o mașină condusă de o femeie

Şoferul TIR-ului căzut peste maşina condusă haotic de o femeie, la Târlungeni, e revoltat, după cumplitul accident. Mai multe comentarii la postarea filmării accidentului l-au făcut să reacţioneze.

O şoferiţă care intenţiona să depăşească un camion pe DJ 103A (drumul care leagă Braşovul de Tărlungeni) a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în coliziune chiar cu camionul de care încerca să treacă, pe 24 ianuarie. O camere de filmare de pe bordul unui autoturism din spatele maşinii femeii a filmat totul şi se vede cu maşina acesteia începe să se mişte haotic pe şosea, apoi loveşte prima roată a semiremorcii.

 

Filmuleţul cu accidentul a fost postat pe Facebook şi au existat multe comentarii ale celro care l-au vizonat în care era acuzat şoferul de TIR. Acesta a reacţionat revolat: "Eu sunt șoferul de tir doamna care are camera pe masina s-a oprit si a ajutat foarte mult victima...a stat acolo pana la sfarsit...
DATI VINA PE NENOROCIȚII CARE NE CONDUC CA AVEM STRĂZI ÎN CARE NU SE POATE RULA REGULAMENTAR...NU PE ȘOFERUL MAȘINII SAU CAMIONULUI SAU A CELUI CE A FILMAT.", a scris Alexandru Remus.

Acesta a scăpat nevătămat şi a coborât imediat din cabină, iar când a văzut cum arată maşina victimei a luat-o la fugă spre ea, pentru a acorda primul ajutor. Aceeaşi reacţie a avut-o şi femeie din a căreia maşină a fost filmat accidentul.

"O femeie care conducea un autoturism, dinspre Braşov către Tărlungeni, s-a angajat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu camionul pe care intenţiona să-l depăşească. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto. Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă.", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisarul Alina Ivan.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.