Accident între un camion, un microbuz și un autoturism

Accident între un camion, un microbuz și un autoturism

Accidentul a avut loc miercuri, 9 octombrie, după ora 16:00. O femeie aflată în autoturism a ajuns la spital. Traficul rutier este îngreunat.

Arad. Accidentul a avut loc între un autotren, un microbuz și un autoturism pe DN 79, sens de mers dinspre Oradea înspre Arad, la intrarea în sensul giratoriu ce duce spre Livada. Conform primelor informații pe care le-am primit de la locul accidentului, șoferul microbuzului a frânat la intrarea în sensul giratoriu, iar autotrenul nu a mai apucat să frâneze. Dar asta vor stabili polițiștii, care vor efectua măsurătorile și vor intervieva martorii și șoferii.

Pe lângă echipajul polițiștilor de la IPJ Arad, la faţa locului au sosit și un echipaj SMURD cu medic, și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad – deoarece inițial s-a crezut că există scurgeri de carburant – și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad de tip B2 cu asistent.

În urma accidentului a rezultat o victimă, o femeie din autoturism, care din fericire nu a fost rănită grav.

„Singura victimă nu este în stare gravă, ea fiind transportată de echipajul medical al ambulanței la Unitatea de Primire Urgențe Arad, pentru investigații suplimentare”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea – directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.