A evitat un accident și a izbit un camion

A evitat un accident și a izbit un camion

Un grav accident rutier s-a produs, luni dimineața, pe DN11, la Onești. În accident au fost implicate nu mai puțin de patru autovehicule, printre care un TIR și o autoutilitară.


Cele două autovehicule s-au ciocnit, dar în accident au fost antrenate alte două mașini.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Aceasta a rămas încarcerată, dar a fost scoasă în stare conștientă dintre fiare și preluată de ambulanță pentru a fi dusă la spital, relatează realitateadebacau.net

Polițiștii care au ajuns la accidentul de la Onești pentru cercetări au stabilit dinamica acestuia. De vină pare să fie șoferul unei autoutilitare încărcată cu lemne, în vârstă de 56 de ani, care a observat târziu un autoturism oprit pe partea dreaptă a sensului de mers Onești – Brașov. În încercarea de a evita impactul, șoferul a tras de volan și a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un TIR. Înainte să se izbească de TIR, a acroșat și mașina staționată, iar din impact autoutilitara a ricoșat într-un alt autoturism, care circula regulamentar.

Șoferul autoutilitarei a rămas prins între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare al ISU Bacău. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Onești.

Potrivit polițiștilor, nici unul dintre șoferii mașinilor implicate în accident nu consumase alcool.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.