7 migranți au forțat granița la Nădlac într-un camion Recomandat

7 migranți au forțat granița la Nădlac într-un camion

Șapte migranți ascunși în semiremorca unui camion ce transporta o macara dezasamblată pe ruta Turcia-Olanda, au fost descoperiți în urma controlului efectuat de polițiștii de frontieră de la Nădlac II. Cetățenii depistați ascunși erau din Siria și Irak și intenționau să treacă ilegal granița în Ungaria.

„În data de 5 septembrie, în jurul orei 04:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, o macara dezasamblată pe ruta Turcia – Olanda.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, şapte cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria și Irak, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera” a transmis Poliția de Frontieră.

În acest caz, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șofer și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.