Când se face Drumul de mare viteză Buzău - Focșani

Când se face Drumul de mare viteză Buzău - Focșani

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Autoritate contractantă, și CONSITRANS S.R.L. în calitate de Prestator au încheiat în data de 24 septembrie 2018 Contractul de servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru Drum de Mare Viteză Buzău-Focșani”.

Obiectivul contractului constă în prestarea de activitați și servicii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru proiectul ”Drum de Mare Viteză Buzău-Focșani”.

Contractul are ca scop pregătirea documentației de atribuire pentru execuția lucrărilor, precum și asigurarea asistenței pentru susținerea aplicației de finanțare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor.

Valoarea totală a contractului este de 13.933.291,10 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Durata contractului de prestare a Serviciilor este de 24 luni de la Data de începere a contractului.

Cod proiect 115750.

Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.