Vineri, 07 Septembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Care mai e salariul mediu în România

Câştigul salarial mediu nominal net pe economie în iulie a fost de 2.708 lei, în scădere faţă de luna precedentă cu 13 lei (-0,5%), valorile cele mai mari înregistrându-se în activităţile de servicii în tehnologia informaţiei, iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante, potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Guvernul trimite „mascații” pe Autostrada Sibiu - Pitești

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, după o vizită la fabrica de automobile Dacia din Mioveni, că a trimis Corpul de control pentru a face verificări privind lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti, pentru a vedea care sunt obstacolele şi pentru a avea o imagine clară care să "înlăture anumite obstacole în calea efectuării acestei autostrăzi". Premierul a mai spus că toţi cei care au blocat sau vor bloca proiectele trebuie să plece acasă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O cisternă cu ciment s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe DN1 C, în judeţul Maramureş, după ce şoferul ar fi adormit la volan, bărbatul decedând în urma rănilor suferite. Traficul a fost blocat parţial timp de o oră şi s-a circulat pe o singură bandă a drumului, alternativ în ambele sensuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Firea: Nu există fonduri europene pentru Centura București

Primarul Capitalei Gabriela Firea acuză Guvernul că a minţit în legătură cu Centura Capitalei, spunând că, deşi i s-a spus că s-ar pierde fonduri europene dacă acest obiectiv va fi transferat de la CNAIR la municipalitate, Guvernul nici măcar nu a făcut cerere pentru obţinerea acestor fonduri. Firea a mai spus că această cerere nici nu poate fi făcută prea curând, pentru că Centura nu are nici cadastru, nici intabulare.

Citeşte mai departe ...

RATB va ajunge și în Ilfov

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va fi transformată oficial în societate pe acţiuni cu denumirea Societatea de Transport Bucureşti SA, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Proiectul de hotărâre se referă la acordarea de mandat lui Orlando Culea, fost preşedinte de şedinţă în CGMB şi consilier PSD, pentru semnarea actului constitutiv al Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ȘOC! Centura București va trece la Primărie

Ministerul Transporturilor a anunţat joi că a propus, inclusiv la discuţiile din 30 august, ca proiectul de act normativ ce va reglementa transferul şoselei de centură să fie elaborat în cadrul Primăriei Capitalei, propunerea fiind agreată, urmând ca ministerul să promoveze proiectul pe circuitul de avizare. Primarul Gabriela Firea a acuzat Guvernul, joi, că a minţit în legătură cu Centura Capitalei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.