Joi, 06 Septembrie 2018 - TIRMagazin.ro

România, campioana scumpirilor din Europa

Cei 17 ani care au trecut până acum din mileniul trei i-au adus României cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană, de 257%, de 7 ori mai mari decât media blocului, arată datele instutului european de statistică Eurostat.

Per total, preţurile din România au crescut cu 257% în perioada 2000-2017, în timp ce media Uniunii Europene se situează la 36,5%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se reabilitează un pod peste Mureș

Primăria Târgu Mureş va demara lucrările de reparaţii capitale a podului peste râul Mureş care asigură legătura dintre cartierul Unirii şi municipiu, legătura DN 15E, precum şi a comunelor limitrofe cu oraşul, un proiect de aprope 13,6 mil. lei (3 mil. euro), finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2017-2020. Durata contractului este de 36 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere al lucrărilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Gratis cu autobuzul dacă citești

Persoanele care citesc o carte în autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport în comun gratuit, acţiunea fiind iniţiată cu ocazia Salonului de Carte Bookfest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șofer de camion grav rănit

Circulaţia rutieră este îngreunată, joi dimineaţă, pe DN 6 (E70) Bucureşti - Alexandria, în zona localităţii Cornetu din judeţul Ilfov, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un tir şi două autoturisme.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.