Joi, 27 Septembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Foto: Un TIR care transporta sulfat de amoniu granulat s-a răsturnat

Un TIR care transporta sulfat de amoniu granulat s-a răsturnat, joi, pe DN 13, la Pădurea Bogăţii, în judeţul Braşov, la locul accidentului fiind trimise o autospecială de stins incendii cu apă, un echipaj SMURD şi echipajul CBRN. Reprezentanţii ISU Braşov spun că substanţa este periculoasă doar în prezenţa unei surse de foc, ceea ce nu este cazul. Traficul în zonă este îngreunat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

1.500 de sancțiuni date de poliție în controlul public de persoane

Poliţiştii au aplicat, în urma unor controale în trafic privind transportul rutier public de persoane desfăşurate în ultimele trei luni - în perioada sezonului estival şi a vacanţei şcolare de vară -, aproape 1.500 de sancţiuni contravenţionale şi au prins 13 şoferi care făceau astfel de activităţi de transport în timp ce erau sub influenţa alcoolului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ULUITOR. Copil de 4 ani a urcat la volan, a accidentat un om și a dărâmat o casă

Un copil de patru ani şi jumătate, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a urcat la volanul unei maşini, miercuri, pe o stradă din Oradea, unde a provocat rănirea unui muncitor, după care a lovit un alt autoturism şi s-a oprit cu maşina într-un imobil. Muncitorul a suferit leziuni uşoare, însă poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducere fără permis.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.