Marți, 25 Septembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Nebunie. Se introduce taxa pe autostradă

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a precizat, marți, că, în viitor, se ia în calcul o taxare pe kilometru pentru autostrăzi după modelul european, însă, momentan, în România, eliminarea rovinietei ar reprezenta o măsură ineficientă din punct de vedere financiar.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Încep lucrările la Centura Suceava

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi, că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Varianta Ocolitoare Suceava. Lucrările vor începe la 1 octombrie şi vor dura nouă luni, valoarea contractului depăşind 61 de milioane de lei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum a devenit E85 drumul morții

Şase oameni au murit într-o singură zi, duminică, 23 septembrie, în accidente rutiere care au avut loc pe E85. Şoseaua care traversează România de la nord la sud, între Siret şi Giurgiu, este una dintre cele mai periculoase din România din cauza lăţimii insuficiente a benzilor de circulaţie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție șoferi! Vânt, ploi și frig

Vremea se va răci în toată ţara, începând de marţi, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8-10 grade mai coborâte faţă de cele normale în această perioadă a anului. O creştere de temperatură este de aşteptat pentru perioada 28 - 30 septembrie, când regimul termic va deveni apropiat de normal, dar sunt prognozate ploi în 29 septembrie şi apoi din nou în intervalul 2-6 octombrie, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.