VIDEO. C5. Transportatorii la proteste, Grindeanu la film Recomandat

VIDEO. C5. Transportatorii la proteste, Grindeanu la film

COLOANA A CINCEA. Ca să le facă în ciudă transportatorilor și fermierilor care se îmbrânceau cu jandarmii la intrarea în București, miercuri, 10 ianuarie 2024, premierul Marcel Ciolacu "Ciumpalacu" și ministrul Transporturilor, Sorin "Chaplin" Grindeanu, au mers la un film la mall.

Alături de ei a fost și întâiul înjurător al țării, președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred "Îți-sparg-dinții" Simonis.
În timp ce fermierii și transportatorii urlau în frig, încercând să intre cu camioanele și utilajele în Capitală, Marcelino și Sorinelo au preferat să îi strângă mâna "la ușă" lui Piero Ferrari și să o felicite pe româncuța șmecheră care a reușit să îl ia de soț pe italian, în ciuda unei diferențe de vârstă de 45 de ani.
Fără să îi pese că afacerile din transporturi și agricultură se prăbușesc din cauza unei țări prost guvernate, "Ciumpalacu" s-a îmbrăcat "la patru ace" și a purtat o cravată primită în dar de la Piero, purtată de-a lungul vieții de întemeietorul imperiului Ferrari.
La rândul său, Grindeanu "Chaplin" a mers la film îmbrăcat prost. Și a rămas așa!
Emoția vizionării filmului a fost atât de mare pentru Alfredel, încât nu l-a mai interesat că transportatorii și fermierii sunt jumuliți la RCA de golanii din firmele de asigurări. El a avut doar o reacție obișnuită, plină de înjurături, ca cea din videoclipul de mai jos.
În loc de concluzie: Vorba marelui filosof taoist Mai Chal Jac Kson: "They don't really care about us!".

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.