Miercuri, 07 Noiembrie 2018 - TIRMagazin.ro

ULUITOR! Viorica Dăncilă a inventat o autostradă

În turneul recent din țările arabe din zona Golfului, premierul Viorica Dăncilă a prezentat proiectele pe care Guvernul vrea să le realizeze în Parteneriat Public-Privat. Printre aceste proiecte apare o autostradă care nu există nicaieri în documentele oficiale ale autorităților precum Master Planul General de Transport: o autostradă de la Tg. Neamț la Suceava și mai departe spre granița cu Ucraina. Acest tronson este „lipit” de Guvern de bucata de la Tg Neamț - Iași - Ungheni, parte din A8. În Master Plan, în schimb, există un drum de mare viteză de la Suceava la Pașcani și mai departe spre sudul țării spre București.

Citeşte mai departe ...

FOTO! Ministrul Transporturilor, întâlnire la vârf în Qatar

Colaborarea dintre Compania de Management Portuar "Mwani Qatar" şi Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime" SA precum şi recunoaşterea reciprocă a certificatelor maritime în acord cu Convenţia Internaţională privind standardele de pregătire a navigatorilor (WTCW) au fost printre subiectele discutate de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, cu omologul său din Qatar, informează Ministerul Transporturilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autostrada Unirii se face cu bani de la buget

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea executarii obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Târgu Mureş, denumită „Autostrada Unirii”, ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Salariul mediu a sărit în aer

Câştigul salarial mediu net a crescut în septembrie, nominal, cu 13,1%, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, la 2.688 lei, ritm accelerat faţă de luna precedentă, iar creşterea reală, în raport cu evoluţia preţurilor de consum, a fost de 7,7%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.