Miercuri, 14 Noiembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Șofer strivit de cabină în Germania

Şoferul român strivit în cabina camionului în Germania avea 32 de ani şi era tatăl unui băieţel de 5 ani. Robi se întorcea acasă, în Sălaj, dar marţi a murit în condiţii cumplite, într-un acident pe autostradă. Totul s-a întâmplat în jurul orei 16:00, pe A6, între Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau (landul Baden-Wurttemberg).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Accident grav cu două AUTOBUZE

Două autobuze în care se aflau în total aproximativ 80 de muncitori de la CE Oltenia au fost implicate într-un accident produs, marţi după-amiază, la Brăneşti, în judeţuş Gorj. Două persoane au fost preluate de SMURD şi duse la spital, o alta primeşte îngrijiri medicale la locul accidentului, iar alte cinci victime au plecat spre spital înainte de sosirea echipajelor de intervenţie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un milion de euro pentru centura Babadag

Compania Naţională a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi, că firma de construcţii Oyl Company Holding, din Slobozia, a câştigat licitaţia pentru construcţia centurii oraşului Babadag, judeţul Tulcea, contract evaluat la 4,366 milioane de lei (937.000 euro), fără TVA.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.