Joi, 01 Noiembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Horror! Cai morți asfixiați în CAMION!

Cadavrele unor cai au fost găsite, joi, aruncate pe un câmp de lângă municipiul Arad, iar autorităţile au identificat proprietarul ca fiind din judeţul Dolj, motiv pentru care suspectează că animalele au murit asfixiate într-un camion, fiind transportate ilegal. Atât autorităţile sanitar-veterinare, cât şi Poliţia fac cercetări pentru identificarea celui care este responsabil de moartea cailor şi abandonarea cadavrelor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FABULOS. Căruțele interzise pe drumuri că poluează

Căruţele sau cărucioarele folosite pentru transportul deşeurilor au fost interzise,de joi,în Ploieşti, măsura fiind luată de Consiliul Local,care a stabilit şi amenzi pentru cei care nu respectă hotărârea, iar vehiculele pot fi confiscate.Măsura a fost luată din cauza poluării şi traficului afectat.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Prețul petrolului s-a prăbușit! Motorina, tot peste 6 lei

Preţurile petrolului au încheiat tranzacţiile de miercuri în scădere, iar la nivelul lunii octombrie au înregistrat cel mai mare declin din ultimii doi ani, ca urmare a creşterii producţiei şi a unei posibile încetiniri a cererii, care au avut un impact mai puternic decât aşteptările legate de restrângerea exporturilor iraniene de ţiţei, relatează MarketWatch.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.