C5. RAR, rămas fără direcție. Albanezu, căzut în ghearele justiției Recomandat

C5. RAR, rămas fără direcție. Albanezu, căzut în ghearele justiției

COLOANA A CINCEA. Ceea ce noi v-am semnalat în repetate rânduri în ultimii doi ani s-a întâmplat. Baronul "intangibil" de Prahova, Iulian Dumitrescu, zis "Albanezu", a fost "călcat" de către DNA. Și, odată, cu el și familia lui.

Dar de abia de acum urmează adevărata lui "famiglie". Contrar uzanțelor, DNA nu a pornit acțiunea de jos în sus ci a atacat direct la vârf. Procurorii au suficiente probe despre infracțiunile "famigliei" astfel încât l-au atacat direct pe "capo di tutti capi".
Oare cui îi tremură mai mult lenjeria intimă în momentul acesta?!

Completați următorul chestionar:
a. nădragii "Sforarului șef";
b. indispensabilii "Grobianului";
c. tanga "Oiței";
d. boxerii "Pufului".

Legendă:
a) Sforarul șef = Bogdan Mîndrescu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, combinator șef al acestui minister, conducătorul de facto al Consiliului de Administrație al Registrului Auto Român (RAR) și cel care, la solicitarea Albanezului a aranjat numirea în funcția de director general RAR atât a Oiței cât și a Pufului;
b) Grobianul = Viorel Grigore, patron de tavernă în comuna Gruiu, prieten la cataramă și partener de afaceri de mulți ani cu Albanezu, amic intim al Oiței și supervizor și colector al afacerilor oneroase ale RAR din ultimii doi ani;
c) Oaia = Alina Niță, fost subofițer de miliție, ajunsă director general RAR urmare a intervenției Grobianului la Albanezu și executantă docilă a tuturor nenorocirilor produse în RAR în ultimii doi ani și ordonate de Albanezu, Sforarul șef și Grobianu;
d) Pufu = Mihai Alecu, agronom plimbat ca director pe la ISCTR, ARR și RAR, băiat de primar traseist și strângător de dosare la DNA pentru fiecare funcție pe care a ocupat-o.

Pe parcursul ultimilor doi ani, în afară de noi și alte publicații au dezvăluit o parte din grozăviile care se petrec la RAR.
Inconștiența celor patru indivizi în săvârșirea de activități infracționale a continuat și continuă, în ciuda semnalelor apărute în media și care ar fi trebuit să îi pună în gardă.
Din multitudinea de date de care dispunem vă mai aducem la cunoștință două "isprăvi" ale acestora.
La începutul mandatului de director general al Alinei Niță, deși RAR are un întreg serviciu de planificare, achiziții și contracte, Oaia a dispus semnarea cu o firmă externă a unui acord cadru de consultanță pentru achiziții cu Kamarad Tehnic Construct SRL.

kamarad

 

kamarad

kamarad

 

După cum v-am informat deja, rolul real al acestei "supervizări" externe a fost acela de a majora de câteva ori costul achizițiilor RAR.

Firma avea o cifră de afaceri de până în 200.000 de lei și, atenție: 0 salariați în 2020, 0 salariați în 2021 și un salariat în 2022, anul în care s-a combinat cu RAR.
Această firmă are însă o mare calitate: are sediul într-un apartament de bloc din Câmpina, județul Prahova! Iar patroanca este născută în Comarnic, tot județul Prahova.

Nu putem sări peste o nouă "ispravă" a tandemului Pufu-Oaia: în noiembrie 2023, RAR a semnat un contract de consultanță cu firma Pluri Consultants România SRL, pentru aplicarea Legii 296/26.10.2023, privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare.
Deși are un întreg departament juridic și unul de organizare și resurse umane, cu un număr stufos de angajați, deși are un Consiliu tehnico-economic, consilieri, directori adjuncți, director general și Consiliu de administrație, RAR a apelat la consultanță externă, adică la o firmă cu un număr de patru salariați în 2022. Dar și această mică firmă are aceeași mare calitate: are sediul într-un apartament de bloc din Ploiești, județul Prahova! Mai mult, patroanca, cu 90% din acțiunile firmei, este născută în Câmpina, județul Prahova.

pluri

 

pluri

 

pluri

organigrama rar

 

Întrucât autorismele RAR nu mai pot fi folosite decât strict pentru deplasări de serviciu, salariații Registrului vin și pleacă cu mașinile personale.

La fel și Oaia: vine cu mașina personală, dar nu a ei, ci a unei persoane din...? Ghiciți! Vă dăm un indiciu: toate drumurile duc la Roma, pardon, Prahova!

alina nita rar

 

alina nita rar

alina nita rar

alina nita rar

În loc de concluzie: Expresia "scapă cine poate" este tardivă în cazul celor de mai sus. Fată și băieți, pregătiți-vă bocceluțele!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rubrică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.