C5. RAR: controlorii lui Ciolacu le iau fața procurorilor DNA! Recomandat

C5. RAR: controlorii lui Ciolacu le iau fața procurorilor DNA!

COLOANA A CINCEA. Corpul de control al Primului-ministru se află, în această perioadă, într-un control de fond la Registrul Auto Român (RAR). Controlul este programat să dureze până în martie 2024, dar ar trebui probabil să dureze până în martie 2025, pentru a descoperi toate nenorocirile făcute de conducerea instituției în ultimii doi ani.

Bugetul uriaș al RAR a fost devalizat și căpușat cum nu a fost niciodată în cei 33 de ani de existență ai instituției.
În decursul timpului, am devoalat infracțiunile care sunt săvârșite la RAR și care toate se învârt în jurul cuplului Alina Niță "Oaia"- Mihai Alecu "Pufu". Oaia este fost director general, actualmente director economic și Pufu este actualul director general al Registrului. Toate nenorocirile făcute de cei doi pornesc de la un alt cuplu "de senzație": Iulian Dumitrescu "Albanezu", președintele Consiliului Județean Prahova - Viorel Grigore "Grobianu", patronul unei taverne din comuna Gruiu.
După cum a relatat mass-media, cu puțin timp înainte de a fi săltat Albanezu de către DNA, a fost ridicat de procurori și Cosmin Andrai, primarul din Botoșani. El este acuzat că a angajat ilegal o "duamnă" la Primăria pe care o conduce. În acest caz, nu este vorba de bani sau interese oneroase, ci pur și simplu de LOVE! Cu toate acestea el a comis o infracțiune pentru care va răspunde în fața legii.
Dragi membri ai Corpului de control al Primului-ministru, în cadrul controlului pe care îl efectuați la RAR, veți găsi, la nivelul anului 2022, aceeași infracțiune de angajare ilegală multiplicată de nenumărate ori!
Imediat după preluarea funcției de director general, Alina Niță "Oaia" a schimbat toată conducerea instituției, angajând neprofesioniști, care sunt loiali doar ei și Grobianului: geograf, agronom, vânzător de săpunuri etc. După aceste angajări, sediul central al RAR din Calea Griviței a fost brusc "împănat" cu mulți alți angajați noi, care se cunoșteau toți între ei întrucât proveneau de la aceeași firmă: Bertoni Construct SRL.
Să nu vă închipuiți că vreunul dintre ei a ajuns la munca de jos! Fără excepție, toți au căpușat birourile: Investiții, Juridic, consilieri etc.
Lumea nu înțelegea de unde au apărut brusc toți acești oameni și care era "manevra", în condițiile în care absolut niciunul nu avea vreo legătură cu specificul activității RAR.
Este evident că au fost angajări nejustificate și ilegale, făcute pentru a servi anumite interese personale și a căpușa banul public.
Misterul s-a dezlegat acum, cu ocazia informațiilor plecate de la DNA și strict legate de "încondeierea" lui Iulian Dumitrescu "Albanezu".
Unul dintre denunțătorii în cauză, Ionel Pirpiriu, a explicat pe larg cum, pentru a-l șpăgui pe Iulian Dumitrescu pentru lucrările de construcții pe care le făcea în județul Prahova, a fost obligat să achiziționeze la suprapreț o firmă de la cumnatul Albanezului, Lambrea Daniel-Adrian.
Ghiciți cum se numește firma în cauză?
Bertoni Construct SRL.
Faceți vreo legătură cu angajările ilegale efectuate de Oaie la RAR în 2022? Vă ajutăm noi!
După preluarea firmei Bertoni de la cumnățelul lui Dumitrescu, prin care șpaga către Albanez a fost disimulată în supraprețul plătit, Ionel Pirpiriu nu mai avea nevoie de o parte dintre angajați.
Problema a fost rezolvată simplu-golănește. A intrat în scenă "pretinul" și "tovarășul de arme" al Albanezului, "eternul" Viorel Grigore, zis "Grobianu". El a rezolvat problema cu Alina Niță, zisă "Oaia", "pretina" lui intimă, pe care tocmai o pusese, prin intermediul lui "Iulică de la Prahova", director general al Registrului Auto Român.
Femeia s-a executat întocmai și i-a angajat pe toți, evident, prejudiciind bugetul RAR.
Însă Grobianu are legături vechi și trainice nu numai de prietenie ci și de afaceri cu Albanezu și familia lui!
Într-o investigație amplă, publicată de ProTV în mai 2023, s-a devoalat cum, în decursul anilor, Iulian Dumitrescu a înființat zeci de firme, singur sau împreună cu sora, cumnatul sau Viorel Grigore. După ce și-au aranjat zeci de licitații și au încasat zeci de milioane de euro, au ridicat banii din conturi, nu au plătit taxele și impozitele către stat, după care au vândut fictiv firmele unor albanezi, astfel încât să li se piardă urma. Sau așa credeau ei!
Puteți viziona întreaga investigație ProTV mai jos.
În cazul Bertoni Construct SRL, proprietarul unic și administratorul inițial al firmei este nimeni altul decât Viorel Grigore.
În 2016, Grobi a transferat toate părțile sociale ale societății către cumnățelul Albanezului, adică lui Lambrea Daniel-Adrian.
În anul 2022, de la cumnățel firma a trecut la Ionel Pirpiriu, care a preluat-o prin societatea "Laborator și consultanță în construcții SRL", al cărei unic acționar este.
Cu ocazia acestei tranzacții au fost angajați ilegal oamenii de la Bertoni la RAR.
Onorați inspectori ai Corpului de control al Primului-ministru, verificați ițele acestei afaceri veroase, nu așteptați să vină DNA-ul să o facă!

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

 

bertoni construct srl

bertoni construct srl

 

 

Se observă cum numărul mediu de salariați ai Bertoni, care era de 155 în 2020, 154 în 2021, a scăzut brusc la 113 în 2022.

salariati bertoni construct srl

 

salariati bertoni construct srl

Grobianu este săgeata și partenerul Albanezului în multitudinea lui de afaceri necurate de peste 20 de ani!
El a lucrat o perioadă la fosta Gardă Financiară, dar a părăsit instituția când a apărut pericolul de a fi anchetat și arestat pentru golănelile făcute la locul de muncă.
Grobi s-a angajat apoi la Zalex Construction SRL din Otopeni, unde a fost director Albanezu în anii 2011-2012. În perioada 2010-2014, Zalex a câștigat nu mai puțin de 32 de licitații pentru reparații de drumuri județene în județul Călărași, în valoare de peste 31 de milioane de euro. Adică în perioada în care Iulian Dumitrescu era senator PNL de Călărași.
Din păienjenișul de firme-paravan create exclusiv în scopul devalizării bugetului de stat și transferului profitului în buzunarele Albanezului, Grobianului, sorei și cumnatului, mai trebuie amintită și firma Evo Group DG SRL, rebotezată acum Bucegi Invest SRL. În perioada 2007-2012, această firmă a semnat contracte de 15 milioane de euro cu Consiliul Județean Călărași, prin câștigarea, într-un mod evident dubios, a nu mai puțin de 11 licitații.
În prezent, Bucegi Invest este anchetată de procurorii DNA. În afară de sora Albanezului, Lambra Angelica-Marilena, care are 50% din părțile sociale, cine credeți că le are pe celelalte 50%? Minune: Viorel Grigore, zis Grobianu! Încă odată combinația perfectă!
Grobianu are jumătate din firmă, sora Albanezului pe cealaltă, iar soția lui Iulică de la Prahova, Alexandra-Paula Dumitrescu, este director de vânzări. Curat murdar!

bucegi invest srl

 

bucegi invest srl

Bucegi Invest SRL a închiriat de la Iulian Dumitrescu, pentru o sumă neverosimilă, două terenuri din extravilanul localității ilfovene Berceni, pentru care a plătit lunar peste 40 de euro pe metru pătrat teren arabil. În total, Bucegi a băgat peste un milion de euro în buzunărașul proprietarului terenului, Iulian Dumitrescu!

declaratie de avere iulian dumitrescu

 

declaratie de avere iulian dumitrescu

 

declaratie de avere iulian dumitrescu

 

declaratie de avere iulian dumitrescu

După încasarea acestor chirii supraumflate, Albanezu s-a plictisit să ia bani "cu țârâita" și a vândut cele două terenuri. Ghiciți cui? Firmei Bucegi Invest SRL.
Caracatița creată de Iulian Dumitrescu și Viorel Grigore este atât de dezvoltată, încât tentaculele ei se întind și în alte zone.
De exemplu, Taverna Gruiu, operată de firma GVV Pro Management SRL a fost trecută pe numele soției Grobianului, Grigore Georgeta. La rândul ei, "duamna Grobianu" este asociată cu sora Albanezului, Lambrea Angelica-Marilena, în firma Laucrist SRL, în care au "mișunat" Iulian Dumitrescu și Viorel Grigore.
Ne punem întrebarea: câți pești sau peștișori vor fi prinși în plasa DNA, atunci când se vor descurca ițele atâtor combinații veroase făcute de gruparea Albanezu-sorela-cumnățelu'-Grobianu?!
În loc de concluzie: Imediat după ce a fost săltat de DNA, Iulian Dumitrescu s-a lăudat că va băga un milion de euro în presa de săptămâna viitoare pentru a-și spăla imaginea. El vrea din nou să "pună batista pe țambal", așa cum a reușit anul trecut după publicarea investigației ProTV.
Dar, la ce murdar este Albanezu, nu mai pot să îl curețe "spălătorii de morți" din presă. Nici apa Iordanului nu mai poate să îl spele!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rubrică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.