Video. IVECO - un eveniment inteligent de lansare internațională Recomandat

Video. IVECO - un eveniment inteligent de lansare internațională

Cea mai nouă generație a Noului Daily și a modelului IVECO S-Way a fost dezvăluită în cadrul unui show live digital inovativ, difuzat pe IVECO Live Channel. În show-ul de 60 de minute, IVECO a adresat oaspeților invitația „Go Smart”, alături de noile vehicule, care duc inovația, conectivitatea, îmbunătățirea TCO și sustenabilitatea la nivelul următor.

IVECO a dezvăluit, pe 1 iunie 2021, rețelei sale de dealeri și presei auto cea mai recentă generație a vehiculelor sale comerciale, Noul Daily și IVECO S-Way, în cadrul unui eveniment digital care a fost difuzat în direct pe IVECO Live Channel, noua platformă dedicată lumii transporturilor.
Evenimentul a adoptat un concept inovativ: un show virtual de 60 de minute, produs pe un platou de filmare special creat. Concentrarea pe client a fost firul care a legat narațiunea evenimentului, care a subliniat vocația Noului Daily și a modelului IVECO S-Way. Două tipuri de vehicule inteligente care duc conectivitatea și sustenabilitatea la nivelul următor. Acest lucru a fost ilustrat prin însăși forma circulară a scenei pe care a avut loc întreaga prezentare.
Formatul evenimentului de lansare a reflectat conținutul înalt inovativ al noilor game. El a subliniat, de asemenea, nivelul fără egal al interacțiunii oferite prin intermediul IVECO Driver Pal. Noul asistent vocal de la IVECO a participat la prezentări, interacționând cu vorbitorii via Amazon Alexa, pe parcursul întregului eveniment.
Thomas Hilse, IVECO Brand President, a spus: „Ne-am dorit un eveniment de lansare capabil să aducă în atenția tuturor, în mod clar și într-un format antrenant, punctele forte unice ale Noului Daily și ale IVECO S-Way. În deschiderea evenimentului, am demonstrat felul în care revoluționăm modul de comunicare a clienților noștri cu vehiculele. Am arătat cum îi punem în prim plan atunci când ne dezvoltăm produsele și serviciile, propulsându-ne ideea singulară de a le face viața și activitatea mai inteligentă, mai ușoară, mai plăcută și mult mai productivă. Acesta este motivul pentru care le adresăm invitația Go Smart, de a trece împreună cu noi la nivelul următor!”
După remarcile de deschidere, a început prezentarea Noului Daily. A fost creat pe scenă efectul unei piețe aglomerate a unei mari metropole, cu ajutorul imaginilor de pe panourile LED. Noul Daily a fost arătat în activitate în această piață, în timp ce reprezentanții IVECO i-au prezentat în detaliu noile sisteme. Spectacolul a fost readus pe scenă prin intermediul unei reprezentații realizate de dansatori urban-style, acompaniați de muzică beat-box, pentru dezvăluirea modelului IVECO S-Way. Camionul a apărut pe scenă însoțit de efecte speciale luminoase. O coregrafie de trupuri luminescente, proiecții pe podea, lumini și filme au conferit ritm narațiunii, urmată de partea finală a show-ului, cu declarațiile de încheiere.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.