VIDEO Un tânăr s-a aruncat cu un BMW într-o basculantă. Nu a supraviețuit Recomandat

VIDEO Un tânăr s-a aruncat cu un BMW într-o basculantă. Nu a supraviețuit

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU Iaşi a transmis detalii despre starea de sănătate a victimelor din accidentul rutier care a avut loc aseară în municipiul Iaşi, pe strada Vladiceni. Vă aducem aminte că un BMW a intrat în coliziune cu o basculantă care staţiona şi de unde au rezultat două victime.

UPDATE: Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu un apel la 112 despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a avut loc e o stradă din municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că şoferul unui autoturism ar fi intrat într-o coliziune cu o autoutilitară parcată. În urma acestui eveniment rutier, rezultând ranirea celor două persoane din autoturism care au fost transportate la spital. Ulterior, a fost constatat decesul conducătorului autoturismului. Poliţiştii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt IPJ Iaşi.

„Din păcate, a decedat la 7 dimineață. A suferit o ruptură de arteră și vena mezenterică cu hemoperitoneu masiv”, a declarat sursa citată.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.