VIDEO. Un italian a decedat după ce s-a izbit cu mașina de un CAMION condus de un român Recomandat

VIDEO. Un italian a decedat după ce s-a izbit cu mașina de un CAMION condus de un român

Tragedie în Italia, pe drumul european E45, între Ravenna și Cesena, unde un cumplit accident rutier a dus la moartea unui tânăr de 24 de ani. Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, băiatul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu viteză de un TIR condus regulamentar de un șofer român. tânăr asistent medical a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens.

Băiatul, de profesie asistent medical pe ambulanţă, ieşise cu puţin timp din tură şi se îndrepta cu maşina spre casă.

Accidentul mortal a avut loc între Ravenna și Cesena.
"Ne vom aminti întotdeauna de tine, cu zâmbetul tău dezarmant, dorința ta contagioasă de a trăi, pasiunea în tot ceea ce ai făcut", așa își amintesc colegii și prietenii de Lorenzo Campanini, un tânăr de 24 de ani, victima unui accident teribil produs zilele trecute pe autostrada dintre Ravenna și Cesena.

Filmul tragediei din Ravenna
Miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30, tânărul se afla pe şoseaua care leagă Ravenna de Cesena când, în apropierea unei porţiuni de drum în lucru, roata din dreapta faţă a lovit un obstacol, moment în care a pierdut controlul asupra mașinii sale, un Volkswagen Golf, care a zburat pe banda opusă izbindu-se de un camion condus de un român.
După ce a lovit TIR-ul, mașina tânărului a continuat să se rostogolească, oprinduse într-un parapete, cu roțile în sus.(observatornews.ro)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.