VIDEO. Trei camioane, un autocar și mai multe autoturisme s-au ciocnit: 5 morți și 60 de răniți

VIDEO. Trei camioane, un autocar și mai multe autoturisme s-au ciocnit: 5 morți și 60 de răniți

Cinci oameni au murit şi mai mult de 60 au fost răniţi într-un accident care s-a produs duminică pe o autostradă din Statele Unite. Un carambol mai puțin obișnuit s-a petrecut în statul Pennsylvania și a dus la o îngrămădire de vehicule: trei TIR-uri, un autocar și un automobil au intrat unul într-altul, relatează CNN.

Accidentul s-a petrecut în toiul nopții, în jurul orei 3:30. Autocarul nu a putut lua corect o curbă şi s-a răsturnat, declanşând o reacţie în lanţ. A fost lovit de două autotrenuri, apoi de încă unul, după care şi de o maşină.

 

Cei cinci oameni care și-au pierdut viața erau deja decedați la venirea ambulanțelor. Doi dintre răniţi sunt în stare critică, dar restul nu au suferit răni care să le pună în pericol viaţa - au precizat autorităţile. Majoritatea celor din autocar par a fi cetăţeni străini, vorbitori de spaniolă şi japoneză.

Pe șoseaua respectivă s-au mai petrecut caramboluri. Cel mai spectaculos astfel de accident rămâne cel din februarie 2014, din nordul statului Philadelphia, când nu mai puțin de 100 de vehicule au intrat în coliziune. Cel puțin 30 de oameni au fost răniți atunci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.