VIDEO. Șofer român profesionist, implicat într-un grav accident cu 4 camioane în Germania Recomandat

VIDEO. Șofer român profesionist, implicat într-un grav accident cu 4 camioane în Germania

Un accident cu patru camioane a blocat complet traficul pe o autostradă din Germania și a lăsat în urmă un mort și mai mulți răniți.

.Au fost mai multe blocaje în trafic pe A9 în zona podului peste Dunăre de la Ingolstadt, din cauza traficului intens de camioane și în jurul orei 13:15 un șofer neamț de 57 de ani n-a observat coloana din fața sa la timp și a intrat în ea cu TIR-ul, fără urmă de frânare, cu 80 km/h.

Bărbatul a fost blocat în cabină, ca urmare a impactului. Cele trei camioane din fața lui au fost împinse unul în altul, într-o reacție în lanț. Șoferul care a provocat accidentul a fost eliberat de pompieri din cabina în care rămăsese încarcerat și dus la spital, cu răni foarte grave, unde ulterior a murit.

În următorul camion erau doi bărbați. Cabina șoferului a fost smulsă de pe șasiu și aruncată în semiremorca următorului camion care se afla în fața sa. Șoferul a fost, de asemenea, încarcerat, iar pasagerul a fost aruncat din cabină, prin parbriz. Ambii bărbați au fost duși la spital răniți grav. Cel de-al treilea camion, condus de un șofer în vârstă de 43 de ani din România, a fost împins în remorca unui transportator auto. Rampa de încărcare superioară și mașinile aflate acolo au căzut în cabina românului. Din fericire, ca prin minune, a fost ușor rănit și dus la spital ca măsură de precauție. (libertatea.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.