VIDEO: Italia - Șofer profesionist român, rămas blocat cu camionul ore în șir pe o stradă îngustă Recomandat

VIDEO: Italia - Șofer profesionist român, rămas blocat cu camionul ore în șir pe o stradă îngustă

Un șofer profesionist român a rămas blocat cu camionul în cursul zilei de miercuri, 19 februarie 2020, timp de circa 10 ore, pe o străduță îngustă din Gambellara, provincia italiană Vicența.

Se pare că sistemul GPS l-a dus pe un traseu greșit. Automarfarul a provocat și câteva pagube caselor din zonă, în încercarea sa de a trece printre ele.
Potrivit Corriere del Veneto, era ora 8:30 când pompierii au primit solicitarea de a interveni pe strada Cavalloni din localitate, împreună cu poliștii locali. Ei au închis traficul pe strada respectivă pentru a permite efectuarea operațiunilor de eliberare a camionului condus de român. În tentativa sa de a trece pe acolo cu automarfarul, șoferul român nu numai că a rămas blocat, dar a provocat totodată unele daune la acoperișul unei case, precum și la câteva garduri și a dărâmat diferite semne de circulație rutieră.

sofer roman blocat

Pompierii au fost nevoiți să lucreze ore în șir pentru a putea scoate camionul din curba în care a rămas blocat, fiind nevoiți să aducă la fața locului și o macara de mari dimensiuni. Cu ajutorul utilajului greu, pompierii au reușit astfel să ridice remorca automarfarului și să o mute în așa fel încât să poată trece fără a mai fi nevoie de alte manevre din partea șoferului român.
Din cele relatate de presa locală reiese că șoferul român trebuia să ajungă cu camionul în localitatea Montebello Vicentino, care se află la circa 5 kilometri distanță de locul unde a rămas a blocat.
Tot pe strada respectivă, mai spun sursele locale, un alt camion a avut aceeași soartă în urmă cu câteva săptămâni, motiv pentru care Primăria localității a pus atunci semnul „NO GPS” la intrarea pe stradă. Dacă puneau în schimb semnul care interzice trecerea autovehiculelor ce depășesc un anumit gabarit, probabil ar fi fost mult mai bine atât pentru șoferul român, cât și pentru localnici.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.