VIDEO. Hoții sar pe geamul camionului pentru a fura marfa Recomandat

VIDEO. Hoții sar pe geamul camionului pentru a fura marfa

Insecuritatea transporturilor rutiere ajunge la punctul în care hoții intră prin geamurile laterale ale cabinelor camioanelor pentru a fura mărfuri.

O încercare de-a dreptul "epică" de a fura marfă dintr-un camion pe autostrada Washington Luis din Brazilia a fost înregistrată video de un elicopter de poliție Globocop.

Videoclipul arată momentul în care un hoț sare pe fereastră în cabina unui camion. Curând după aceea, banditul și șoferul ies din camion. Cei doi bărbați se urcă apoi într-o mașină de culoare argintie care revine pe șosea și gonește cu viteză mare.

Câteva minute mai târziu, poliția a găsit o mașina într-o zonă mlăștinoasă. Friboi, compania care deține camionul, a anunțat că șoferul a fost găsit și că este bine. Camionul s-a oprit imediat după ce șoferul a activat alarma, potrivit Friboi, datorită sistemului de urmărire a sarcinii care a blocat motorul vehiculului.

„În ceea ce privește tentativa de jaf din Rio de Janeiro, Friboi anunță că oferă toată asistența șoferului care se simte bine. Compania folosește un sistem modern și eficient de urmărire a încărcăturii, care oferă o mai mare securitate atât propriilor șoferi cât și celor străini. Sistemul a fost activat în momentul jafului, ceea ce a garantat acțiunea promptă a autorităților responsabile.”, a anunțat printr-un comunicat compania de transport rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.